Terrein beheer en onderhoud.

Terrein beheer en onderhoud.

Ratten houden van nat en ruig terrein vanwege het feit dat ratten zich graag via het water verplaatsen en dekking vinden in de ruige begroeïng. Ze zijn voortdurend op zoek naar voedsel en doen dit het liefst in een veilige omgeving. Water en begroeïng bied deze mogelijkheid. Ratten zijn dragers van ziekteverwekkende bacterieën die de ziekte van Weil kan veroorzaken. Uit onderzoek is gebleken dat 35% van de ratten deze bacterie bij zich draagt. Ratten urineren in het water en verspreiden hierdoor de bacterie die de ziekte van Weil veroorzaakt.  Het is dus belangrijk dat men hier niet mee in aanraking komt. 

Om een onaantrekkelijke leefomgeving te creëren voor de ratten is het dus van belang dat er geen rommelhoeken, afval of  ruige begroeïng aanwezig zijn op uw terrein.

Ook hier kunnen wij u van dienst zijn.  Door de inzet van machines, zoals een motorzeis, kunnen wij de begroeïng laag houden, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Ook kunnen wij chemische onkruidbestrijding toepassen indien gewenst. Door inzet van chemische onkruidbestrijding op plaatsen waar dit mogelijk is en wettelijk is toegestaan, kunnen wij de ongewenste begroeïng onder controle houden voor u. 

Mocht het gaan om houtachtige begroeïng, ook deze kunnen wij kort houden door deskundig gebruik en inzet van de motorzaag op die plaatsen die erom vragen of waar dit noodzakelijk is.