Welkom

Welkom op de site van FHService!
We zijn op het moment hard aan het werk om de site compleet te krijgen...

Wie is FHS

FHS staat voor Frank Houben Service. Mijn naam is Frank Houben

                                                                                                Portret Frank Houben

en ik ben sinds 2013 aan de slag gegaan als "ongediertebestrijder" tegenwoordig noemt met dit liever "plaagdier beheersing" vanwege het feit dat "ongedierte" eigenlijk niet bestaat. Ieder beestje vervult namelijk een functie in de natuur. Maar er zijn beestjes die als hinderlijk, irriterend of zelfs gevaarlijk ervaren worden. Mede door mijn agrarische komaf werd ik hierdoor aangetrokken en kwam al snel uit bij het vak van : 

BestrijdingsTechnicus.
Iedereen die zich in Nederland op professioneel gebied bezig houd met het uitvoeren van bestrijdingen dient in het bezit te zijn van het bewijs van vakbekwaamheid "beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen".

                                                           Bedrijfsauto

Terrein beheer en onderhoud.
Naast het bestrijden van ongedierte geven wij ook advies omtrent wering van de plaagdieren. Een advies kan zijn de omgeving vrij te maken van beplanting of gedeelten daarvan. Ook deze werkzaamheden, beheren en onderhouden van terreinen nemen wij voor onze rekening. Het vervaardigen en plaatsen van veldhekken of afrasteringen op uw terrein of gronden kunnen wij vlekkeloos uitvoeren voor u. In overleg kunnen wij u een passend voorstel doen. 

Bouwkundige aanpassingen.
Om indringen van ongedierte te voorkomen zijn vaak bouwkundige aanpassingen noodzakelijk. Deze aanpassingen kunnen wij voor u verzorgen voor de situatie waarin dit noodzakelijk zou zijn. Ook hier geld dat iedere situatie uniek is en derhalve ook hierin wij u passend zullen adviseren en eventueel het uitvoeren van de overeengekomen maatregelen.